Monday, January 3, 2011

RM 1.50 JER???

salam..holaaaa..selamat malam..hari neh sempat masuk entry bile dah malam..walah..ari neh mak mcm x cukup kaki..maklumlah first day keje..urusan mengalahkan KPPM..hehe..ha..gelaklah tu..x mustahil tau satu ari nanti kaum pompuan pun boleh jd KPPM..ataupun jadi menteri pelajaran..haha..ada yang pengsan tak dengar..hiks!
(kompem punye en GTN bulat mata baca neh..hihi)..mana taknye tergugatlah dia rasa kan..hihi..
psss..korang tau tak KPPM neh ape..ketua pengarah pelajaran Malaysia  ler..adesh!!!)


ok da..cukup!!!!berenti berangan..hehe..oh ye..td g dinner ngan kak marina..maklumlah sejak mak tinggal sebatang kera neh..mak nak lepak ngan sape lg..neh lah teman setia aku..yg sudi mendengar aku membebel..haha..ngan sape lagi aku nak bebel..kalo bkn dgn kwn2 ku yg neh je le..ahli tetap persatuan..hehehhe..yang neh blom lompat parti lg okies...hihi...

so..malam neh decide mau makan kat Seri Permata Anggerik..ha..neh kat area perumahan aku jer ada..jgn korang yg kat luar dr Johor neh nak cari kat area korang..kompem sampai bile tak jumpe..kedai neh kat belakang umah aku jer..bleh je nak jalan kaki..tp kalo korang nak jalan..sampai umah je dah lapar balik lah..haha..paham kan maksud aku??

nak tau tak ape speselnya kedai neh????
^
^
^
^
^

 korang tgk tu..
makaih!
besaaaarrrr giiileeeerrrr gelas dia..haha..
neh kalo perot aku lah..thn depan br abis..haha..nampak sgt tipu kan..
bak kata adik yg anta order tu.."air neh esok pun xabis kak"...haha..
terkozut den tgk gelas dio..
mau pengsan den yo...

nak tak nak kena minum lah sampai abis...
huhu..
tp..ada yg lg suprise..
harganya RM 1.50 sahaja..
meh aku ulang lagi..
RM 1. 50 sahaja!!!!!!

setakat neh lah..aku ase..
setahu aku yg kuat jalan dan kuat makan neh..
ni lah yang paling murah aku pernah jumpe..sumpah!!!
ape??kalo buat sendiri lagi murah?
ha..xpayah cakaplah..neh mak citer tok kaki ngeteh mcm mak jer neh..he...

pastu..air honey dew yang tahap5L tu 
aku order ngan..
kuewtiau hongkong..
entah kenapa..sejak akhir2 neh aku ketagih makan mendalah neh?
ngidam ker!!!
ke aku bakal melawat hongkong xlama lagi..hahahaha..mau bulat mata korang baca kan..hik!
ermmmmmm...
sedap gak kuetiow hongkong dia..


okeyssss!masa tok tersandar....
telan ais tu..malam neh kompem aku xlena tdo..batok jer ler..
xpelah..buat ubat kan..weeeee....

dah kenyang..jom balik!
tahniah pada Seri Permata Anggerik..
restoran anak melayu yg berani lakukan perubahan..
cayalah!mak sokong 200%..hehe

psss: owner kedai neh muda lagi..bujang plak tuh..wakakakaka!

10 comments:

Citarasa Rinduan said...

salam..
cikgu kedai nie kat mana eik>>
taman anggerik BT eik, sebelah kedai apa eik?
nak pilah..
murah gile..

Siti Nadzirah Zakariah said...

x boleh layan yg last sekaly tu.."bujang plak tuh.." huhu..

Masrini Karim said...

citarasa rinduan..
kedai neh dekat ngan KFC bt..offer RM 1.50 tu akan tukar setiap hari tok air yg berbeza2..ikotlah hari tu ea offer air apa..try la...

Masrini Karim said...

nad...alamak..kantoi sudah ngan nad....lari..hehe..

Anonymous said...

cikgu,,,promote kdai 2 plk....dapt komsen kew??? hohohoho

Anonymous said...

cikgu....promote kdai npk...dapt komisen kew???
huhuhuhu

princess anggerik said...

cikgu promte kdai npk.....dapt komisen kew???? huhuhuhu lgu bapak best......!!!! hehee

Anonymous said...

cikgu,,,promote kdai nie npk...dpt komisen kew???huhuhuu
lgu bapak best...hehehehe

Masrini Karim said...

hehe..den tlg2 orang melayu jer..yg ptg tang owner dia tu..hiks!

Anonymous said...

hohohoho.....tang owner 2 ea...xnk try kew??? new twu....huhuhu... kimslmkn tok syer k....law ckgu xnk la...hehehehe

CINTA HATI SAYA

CINTA HATI SAYA
CINTA HATI

RAKAN MAYA YANG SUDI

seri pinang di hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

segalanya bermula

Daisypath Anniversary tickers