Saturday, March 19, 2011

BEN ASHAARI : AKU SAYANG BLOG INI



  1.  1. Sila jelaskan KENAPA anda kagum dengan blog tersebut .. TIDAK KURANG  dari 100 patah perkataan .. OK ? Tidak kurang ok !! 
    errr..ada pengiraan patah perkataan ker???gulp!!!hehe..minat blog neh sebab cara dia menulis tu so sincere..very humble blogger.. he write from his from heart....tagline blog neh menyebabkan sy terdiam dan pk panjang tok seketika...owh!

  2. Sila buktikan yang anda benar benar kagum dengan blog tersebut ! Jeng jeng jeng !! 
    dah letak kat list saya..n blog pertama yg akan diterjah bile BW..bukti??erkk..kena buat vlog time BW blog dia neh..hehe..abes la ben xleh cari makan dah..hihi..

  3. Sudah berapa lamakah anda mengikuti blog tersebut ?? 
    erm...a month rasenye...tp..blog dia berjaya menarik hati saya tok baca entry dia..ada satu hari tu..saya bertapa satu hari kat rumah tok khatam kan entry dia..weeee.. boleh buat novel...haha!!!!

  4. Sila ceritakan tentang blogger tersebut ..
    cute..very humble..kerja di sebuah stesen televisyen..dan memiliki sakura yang sedang mekar..ehehehehe...hanya illusi yg mampu menyatukan langit dengan bumi...

  5. Apakah blogger tersebut mengetahui anda kagum dengan blognya ? 
    errrr..dia x tau pun..jangan bagitau dia eh..hehe...^___^..

  6. Jika diberi peluang bertemu dengan blogger tersebut , sila beri 5 soalan yang akan anda tanya kepadanya !! Jeng jeng jeng ..
    1. kuih ape lagi dah buat??
    2. reti masak nasi minyak x?
    3. sape lagi yg cun selain nurul syuhada?
    4. man tu dah win x?errrrr..
    5. bile nak kawin???ehemmm!!!

    hanya illusi yg mampu menyatukan langit dan bumi.. mamat neh ler..hehe


    ok..dah siap kerje sekolah..nak antar pada cikgu neh

5 comments:

solo molo said...

0whhh...
dah tau dah blog yang paling disayang...

akuwanblur90 said...

singgah sini dr blog segmen BA

iz said...

ooo,mamat tuh..hehe

mas saari said...

singgah n follow sini
salam perkenalan

nak risik2 blogger mana yang menjadi pujaan anda!

sha said...

singgah sini.. wow, ayat last tu tak tahan.. kerja sekolah.. haha~

CINTA HATI SAYA

CINTA HATI SAYA
CINTA HATI

RAKAN MAYA YANG SUDI

seri pinang di hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

segalanya bermula

Daisypath Anniversary tickers