Sunday, December 12, 2010

HADIAH HARI LAHIR

salam..selamat pagi...hmm..ari neh saya mengumpul semua kekuatan tok bangkit semula...saya .mengumpul semua tenaga yang ada untuk tulis blog..hadiah hari lahir dr  Allah..DEMAM..huhu..alhamdulillah...satu keadaan yang menyuruh sy sujud syukur kepadaNya..kerana diberi pinjam kehidupan yang genap 27 tahun ini..kehidupan terus dihambat waktu...lagi 3 tahun akan mencecah 30thn..Masya Allah..cepatnya masa berlalu..tercapaikah matlamat hidup selama neh..wallahualam..saya hanya berusaha..sedangkan perancang yang terbaik itu hanyalah Dia..

dalam keadaan ini..saya menrima juga beberapa hadiah tok hari lahir saya..namun..yang paling penting..terima kasih saya kepada en GTN..sebab dia ORANG PERTAMA  yang wish pd sy tepat pukul 12.00 malam 11 Disember lepas..
"" selamat hari lahir umi..
semoga dipanjangkan umur dan dimurahlan rezeki, amin"
ucapan yang cukup ringkas..tapi amat bermakna untuk saya...

terima kasih en GTN..sebab awak banyak ajar saya realiti kehidupan yang sebenar..walaupun awak tak banyak cakap...saya tau awak selalu dengar bile sy mengadu pd awak..bila saya merungut pada awak..awak diam jer..jd pendengar yg setia tok saya..awak sabar melayan karenah saya yg mungkin masih keanak2an ini..saya selalu akan ingat awak en GTN..itu yang buat saya sgt susah nak lupe awak..hmmm...

selain itu..saya juga dapat ini..seutas gelang mutiara..
dan semestinya...kaler pebret saya..pink..
hehe..sangat comel..suke2!!!!



 dan juga sebuah tote beg dari seseorang..
sangat cute..dengan ribbon nye yang so sweet..hee..
cam tau2 je taste saya...
oh ya!!!saya dapat juga hadiah dr adik comel saya, Masrina..hehe..
ingat gak dia kat saya..kecik2 dah pandai kumpul duit beli hadiah..
dan yang bersubahatnya sudah tentu ayah saya..en Karim..yang dok p anta ea beli hadiah...
THANKS ya masrina...love u lahhh..hehe...


tq so much pada semua rakan2 facebook..dan rakan2 blogger yang ingat bday saya..
semoga Allah sentiasa berkati hidup kita bersama..
Amin...

1 comment:

theblabber. said...

many many many happy returns! :)

CINTA HATI SAYA

CINTA HATI SAYA
CINTA HATI

RAKAN MAYA YANG SUDI

seri pinang di hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

segalanya bermula

Daisypath Anniversary tickers