Wednesday, March 16, 2011

SO CARELESS!!!!!

kadang2 bile ptg2 mcm neh..ase sunyi sikit..maklumlah dengan keadaan yg bujang neh.aku bukannya ada anak nak layan..bukan ada suami nak bersembang pun..semuanya sebatang kara..so..petang2 mcm neh..kena buat sesuatu agar idop tak rasa kosong sangat..

oh ya!!tengahari tadi..sempat bervideokol dengan mokde..yg jauh berada di Gunma, Jepun....100km dr tokyo...thanks pada en GTN..sebab ajar saya nak gune skype..memamg berbaloi2..hehe..dapat dengar sore mokde..katenye esau sgt nak makan..seafud or sayur..takut ada bahan radiasi..moga Allah sentiasa lindungi insan sebaik mokde..

dan aku hari neh..petang tadi..bawak "debab" g mandi..dah lame asenye x mandikan dia..sejak mssd..men lenjan je dia..ehe..alahai debab...


 ni kedai baru..caj hari neh RM10.00..service pun ok..
anak2 muda yg mandikan debab..kira ok lah..
xde buang mase dengan benda yg xde pekdah..

weeee....snow washhh....
suke lah tu debab dapat mandi...
^___^

pastu..
aku terus soru di  Restoran Seri Permata Anggerik...

cube tgk deco lampu kalimantang tu..cantikkan..
ala2 mcm kat bali plakkk..hehe..
sebenarnya aku dah lama dok perati deko neh..
mesti owner dia ada sentuhan interior design yg beshhh...

dok ralit perati deko kedai neh...
xsedar yg makanan tak sampai lagiiii..

ok lagi..sebab...
xpelah..aku kannye lapar sangat..

ok2..
tetibe nampak dah tokey kedai neh hantar order..
aku ulang..tokey kedai neh..hehe..ye..yg bujang tu ler...

"sory eh..td banyak order....lambat sket"
pergh..sejuk ati gua beb..
 kalo lah tokey kedai semua neh...best geylooossss....

neh tomyam yang aku order..
aku suke tomyam kat sini sebab rasa dia mcm2 ala2..thai..pekat..pastu berasa beb..
betul2 hao liau..heeee...
lauk die pun banyakkk
berbaloi2 btol...

pas makan aku terus balik..
sampai depan umah...aku nampak pintu umah..grilled umah..terbukak..dengan pagar umah aku x tutup..
perggghhhhh...berderau aku beb..
aku tarik nafas dalam....
aku lupe kunci rumah mase keluar tadi..
sebab nak kejar basuh kita sebelum hari hujannnn..
adeshsssssshhhhh......
betul2 carelessss..
mujur ada langsir cover sket rumah comel aku neh..alahai.....

oh..adakah itu tanda..yg usia semakin menghambat masa.....
(kena cek rambut..kot2 ada uban dah tumbuh plakkk...mcm uban kat misai en GTN...hauuuu...)



1 comment:

Citarasa Rinduan said...

selamat malam masrini
kedai tu nampak eklusif...
jauh panggang dari api citarasa rinduan..hahahaha


em.....hope ambil pengalaman yer dik...hati2 bila nak kemana2...bahaya tu

CINTA HATI SAYA

CINTA HATI SAYA
CINTA HATI

RAKAN MAYA YANG SUDI

seri pinang di hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

segalanya bermula

Daisypath Anniversary tickers