Friday, March 11, 2011

KOKOIS: buat aku jatuh cinta lagi..

salam..hola..
uwargh...semangat2..hehe..=)
errrr...arineh secara rasminya  telah menerima "anakanda" baru..
cish..mesti korang terkejut berookk..
aku yg anak dara mara ne kan tetibe je ade anak..
ha..mulalah nak skandal kan aku tu.errrr..

kan ada makhluk neh selalu kate kat aku..
"alah..xpelah..mas xde anak..
boleh la buat tu lah nilah..boleh beli ni lah..tu lahhh...
bla..blaa..blaaa..."..


aku pun mule angkat kening kalo dengar statement cam neh..
malas nak menjawab dah...cume buat muka tak puas hati paling buruk yg boleh..har2..
(org profesional mmg mcm neh..cool jer..haha)
errr..ingat org xde anak neh
free mree 24 jam ker???

oppps!!!!
errr...emo plak..hiks!!!
aku bukan ape..
org xde anak neh pun kena  ada mase tok diri sendiri gak tau..
wah..aku tetibe je dah terbebel la puleeeekkkk..

okeeeyyyss..balik semula ke tajuk asal..
gadget neh dah lame aku ngidam sebenarnya..
tapi...kalo nak beli je pk 48 kali..hahahahaha..hancos dapat aku yg kedekut neh..
kan ape..kena dulukan benda2 yg ptg dari yang ini..

so setelah mengidam selama lebih kurang 2 thn..
(kalo preggy dah lame beranak pun..huhu)
baru le dapat...
uwaaa....sadis btol..punye la jakoonnn...ase nak bawak tdo..har2...
sebab..benda yg dibeli dgn titik peluh sendiri
bila dapt neh..ase sangat puas!!!!
mempersembahkan...





ni la "kokois" aku..

ha..mesti ada yg pelik pasai ape kaler tekois kan..
mesti ada yg budget aku select kaler merah ngan pink..
dukacita dimaklumkan..dah abis kaler yang tu..so..kenalah amik yg neh...

tapi okleh jugak kan..

baru keluar plastik..hehe...

ala cayang die mucuk2..=)


errr...neh spek dia..neh apis..laki yon yg pilih..
nak arap aku..bab ram rum neh aku failed..
aku reti jahanam kan jer..muahahaha!!!
(tq yun n apis.carikan aku lappy)

owh..
syukur alhamdulilah..satu lagi harta berjaya ditambah tok 2011..
mudah2an..segala kurniaan ini dapat menginsafkan aku tok selalu sujud dengan nikmatnya..


oh en kokois ku!!!
moga awak baik2 je dgn saya yer..jgn nakal2 k..
^____^

3 comments:

Citarasa Rinduan said...

tahniah masrini..
ayu pun pakai aspire one acer...
alhamdullilah..dah 2 tahun lebih...masih terjaga baik dan molek

PS: esok mmg tak dapat join ke sedenak yer??

Siti Nadzirah Zakariah said...

wah..yg lama bgi saya lah ea..huhu

Masrini Karim said...

salam cik ayu..errr..mmg nak sgt menjoinkan diri..anak murid saya si nadzirah tu lagi lah excited nak jumpe ben..haha..cikgunye pun sama..tapi xtau alamat...cik ayu kompem pergi ker?

CINTA HATI SAYA

CINTA HATI SAYA
CINTA HATI

RAKAN MAYA YANG SUDI

seri pinang di hati

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

segalanya bermula

Daisypath Anniversary tickers